Een Bekroonde Smoothie!

Swipe to the left
Een Bekroonde Smoothie!
Door Sunwarrior Nederland 15 november 2017 2607 keer bekeken Geen reacties

Koffie in een smoothie die zo goed smaakt dat hij de meest fervente koffiehater kan transformeren tot een liefhebber en waarbij de koffieliefhebbers zich afvragen hoe ze zo lang zonder hebben gekund!

Koffie heeft mij nooit echt kunnen bekoren. Ik ben helemaal niet zo anti-cafeïne, ik ben gewoon anti-de-smaak-van-koffie. Misschien komt het door die ene keer toen ik acht was en in mijn achtertuin in de sneeuw speelde. Ik kreeg ontzettende dorst, dus ik rende het huis in, pakte een thermosfles en sloeg de inhoud zo snel als ik kon achterover. Twee minuten later besefte dat ik dat ik geen water aan het drinken was, ik dronk koffie en moest bijna overgeven.

Of misschien ben ik gewoon geen koffiemens.

Hoe dan ook, sinds een paar weken kan koffie mij JUIST WEL bekoren, doordat ik de Sunwarrior smoothiewedstrijd met moordende concurrentie won, ironisch genoeg, met een chocolade-koffie proteïne smoothie!

Tijdens de zeer competatieve smoothiewedstrijd bij de Sunwarrior-stand op The Natural Products Expo East kreeg ik een geheim ingrediënt dat ik móést gebruiken, plus slechts 3 minuten om een lekkere smoothie te bereiden. Toen het geheime ingrediënt KOUDE KOFFIE bleek te zijn, had ik de strijd al bijna opgegeven. Maar ik hou ervan om te winnen. Heel erg. Dus haalde ik mijn innerlijke barista naar boven, gooide dingen in een blender en onder luid applaus (inclusief dat van mijzelf) won ik de wedstrijd!! Het was een dag die ik nooit zal vergeten.

En geloof mij: dit is een recept voor een koffiesmoothie dat je ook nooit wilt vergeten.

Ingrediënten

Totale tijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Bereiding

BLENDEN MAAR!!

Gepost in: Recepten