Verzenden & Retourneren

PostNL   DPD

Bestellen

Nederland en België

  • Op maandag t/m vrijdag besteld vóór 21:30: de volgende dag in huis.
  • Tussen vrijdag 21:30 en zaterdag 14:00 besteld: maandag in huis (NL).

Duitsland

  • Levering van uw pakket door DPD vindt plaats binnen 24 tot 48 uur na verzending door Sunwarrior Nederland.

Let op: na zaterdag 14:00 uur en op zondag worden er geen pakketten verwerkt of verzonden. Sunwarrior Nederland streeft ernaar alle artikelen op tijd te bezorgen. Het is echter incidenteel mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Alle bestellingen worden als pakket verzonden, omdat enveloppen vaak verdwijnen. Buiten Nederland en België worden onze pakketten met DPD verzonden. Ook worden al onze bestellingen verzekerd verzonden.

Afleveren bij een PostNL-locatie

Tijdens het bestellen kunt u er ook voor kiezen om uw pakket direct te laten bezorgen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt. In Track & Trace kunt u zien waar en wanneer u het pakket kunt ophalen. Niet opgehaalde pakketten worden na 1 week teruggestuurd naar Sunwarrior Nederland.

Volg uw pakket

Zodra uw bestelling wordt verzonden, sturen wij een e-mail met Track & Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. Neem contact met ons op als u een dag na uw bestelling nog geen mail heeft ontvangen.

Niet thuis bij bezorging pakket

Niemand thuis bij het bezorgen van uw pakket? Uw pakket wordt afgegeven bij de buren of bij een PostNL-afhaalpunt. U ontvangt een e-mail met Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar u uw pakket kunt ophalen. Bij een PostNL-afhaalpunt wordt uw pakket 1 week bewaard waarna het wordt teruggestuurd naar Sunwarrior Nederland.

Sunwarrior Nederland is niet verantwoordelijk voor veranderingen in leveringen doorgevoerd door PostNL, zoals afleveren bij de buren of het bezorgen op een PostNL afhaalpunt.

Retourkosten niet opgehaalde pakketten

Indien uw pakket naar een PostNL afhaalpunt is gebracht en u laat het na om het pakket binnen 7 dagen op te halen, komen de retourkosten van het afhaalpunt terug naar ons voor uw rekening. De kosten hiervan bedragen: € 8,95 voor Nederland en € 9,82 voor België. 

Gratis Verzending

Uw bestelling zonder verzendkosten ontvangen? Dat kan op de onderstaande voorwaarden/condities:
- Nederland & België: bij bestellingen vanaf € 45,- en hoger wordt uw bestelling zonder verzendkosten verzonden.

- Duitsland: bij bestellingen vanaf € 65,- en hoger wordt uw bestelling zonder verzendkosten verzonden.

Voor bestellingen tot € 45 (NL, BE) en €50 (DE) zijn de verzendkosten als volgt en worden inclusief BTW in rekening gebracht:

1) Nederland, pakketten tot en met 29 kilo € 4,95
2) België, pakketten tot en met 29 kilo € 7,50
3) Duitsland, pakketten tot en met 29 kilo € 7,50
4) Voor de overige landen ziet u de verzendkosten bij uw bestelling. Let op: we verzenden momenteel niet naar het Verenigd Koninkrijk.

Retourneren

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer er sprake is van non-conformiteit vanuit Sunwarrior Nederland, dat is wanneer het verkeerde product is geleverd of het product niet beantwoordt aan de overeenkomst, dan kunt u bij ons een PostNL retoursticker (alleen voor NL, BE en DE - voor andere landen: neem contact met ons op) aanvragen om het product geheel op onze kosten terug te sturen danwel te ruilen voor een correct product.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres:

Sunwarrior Nederland
Waverveensepad 1 A
3641 RD Mijdrecht

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.