Over Sunwarrior

Sunwarrior

Sunwarrior begon ergens achterin een gezondheidswinkel in een kleine woestijnstad, toen twee vrienden de onacceptabele proteines op de markt afwezen en opnieuw naar de natuur keken voor iets beters. Zij geloven dat ieder van ons de macht heeft over onze gezondheid, als we toegang hebben tot de juiste voedingsmiddelen, kennis en gereedschappen.

Verlicht het lichaam, de geest en de planeet

Wij geloven dat planten de schoonste en krachtigste voeding leveren, rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen, enzymen en phytonutriënten die we pas net beginnen te begrijpen. Onze lichamen hebben echt voedsel nodig, vooral in deze tijd waarin voeding zwaar wordt bewerkt, waardoor alle voordelen en voedingswaarde wordt verwijderd, voordat we de kans krijgen om ze te gebruiken.

Het is tijd om terug te keren naar de natuur voor wat we missen, naar de prachtige planten die zonne-energie op een bijna magische manier vangen en dit ons vrijelijk aanbieden. Doe mee met Sunwarrior in onze missie om onszelf, onze geest, onze lichamen en onze wereld te vernieuwen. Samen kunnen we de planeet werkelijk transformeren, één krijger tegelijk.