Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels

We hebben de krill / vis overgeslagen en zijn meteen naar de bron gegaan voor onze plantaardige algen Omega-3 DHA + EPA. Het wordt duurzaam gekweekt en geoogst voor biologisch beschikbare Omega-3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Het bevat ook essentiële polaire lipiden en chlorofyl.
Niet op voorraad
€ 42,95
U ontvangt 42.95 punten. 42.95 punten = € 1,30

Sunwarrior Omega 3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels
 
We hebben de krill / vis overgeslagen en zijn meteen naar de bron gegaan voor onze plantaardige algen Omega-3 DHA + EPA. Het wordt duurzaam gekweekt en geoogst voor biologisch beschikbare Omega-3-, 6-, 7- en 9-vetzuren. Het bevat ook essentiële polaire lipiden en chlorofyl.

Algen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en verantwoordelijk voor de helft van de atmosferische zuurstof van de aarde. Algen vormen de eerste schakel in de oceanische voedselketen, waarin fotosynthese water en CO2 omzet in een superfood en voedingsrijke biomassa van essentiële vetzuren, carotenoïden, eiwitten, vezels en zuurstof.

DHA en EPA Omega-3 vetzuren bieden een leven lang voordelen. Zwangere vrouwen worden geadviseerd om omega-3's te nemen om te helpen bij de visuele en cognitieve ontwikkeling van hun baby. De behoefte aan omega-3's stopt hier niet: naarmate we ouder worden, blijven DHA en EPA een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden.
 
Algae Oil & AlmegaPL®

Zijn direct afgeleid van zuivere algen en extract van een natuurlijke microalgen-stam die fosfolipiden en glycolipiden bevat, waardoor uw lichaam meer omega-3's kan opnemen dan van krill of visolie. Deze olie bevat DHA, goed voor 97% van de omega-3-vetten in de hersenen en bevat van nature een hoog EPA-gehalte.

De combinatie van algenolie en AlmegaPL® bevat alle omega-3-vetzuren: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 en 9.

Sunwarrior Omega-3 Vegan DHA+EPA 60 Softgels
Inhoud60 Softgels
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenAlgenolie, Omega Vetzuren, Omega 3 vetzuren, EPA (Eicosapentaeenzuur), DHA (Docosahexaenoic Acid), Omega 6 Vetzuren, Omega 7 Vetzuren, Omega 9 Vetzuren, Polar Lipids, Chlorophyll Andere Ingrediënten: Vegan Softgel (maïszetmeel) , Zeewierextract, Plantaardige Glycerine, Sorbitol (mais) Gezuiverd Water, Citroenolie)
Allergenen informatieWanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft eerst uw arts raadplegen voor gebruik.
ToepassingNeem 2 softgels (tegelijk) dagelijks.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren.
Portie | Portie per Verpakking2 softgels - 30