Sunwarrior Vitamin Mineral Rush in Aloe Vera Superjuice 887 ML

Bij Sunwarrior weten we dat het de binnenkant is die telt. Daarom zit onze Vitamin Mineral Rush boordevol essentiële voedingsstoffen die door de natuur zijn gecreëerd. Onze vitamines en mineralen zijn afkomstig van rauwe en wildbewerkte planten boordevol fytonutriënten die de opneembaarheid van ons plantaardige mineralencomplex helpen vergroten en zo voeding naar de cellen te brengen waar het nodig is. Je voelt het snel, daarom noemen we het Rush.

Op voorraad
€ 43,95
U ontvangt 43.95 punten. 43.95 punten = € 1,33

Sunwarrior Vitamin Mineral Rush in Aloe Vera Superjuice 887 ML

Bij Sunwarrior weten we dat het de binnenkant is die telt. Daarom zit onze Vitamin Mineral Rush boordevol essentiële voedingsstoffen die door de natuur zijn gecreëerd. Onze vitamines en mineralen zijn afkomstig van rauwe en wildbewerkte planten boordevol fytonutriënten die de opneembaarheid van ons plantaardige mineralencomplex helpen vergroten en zo voeding naar de cellen brengen waar het nodig is. In combinatie met de eigenschappen van Aloë Vera-sap vullen krachtige B-vitamines de mineralen en essentiële vitamines aan voor een ideaal, supersupplement.

Het consumeren van vitamines en mineralen gemaakt van echte, hele voeding is het begin van een gezonde jij. Elke dag produceert en herstelt je lichaam huid, spieren en botten. Maar je lichaam heeft voeding nodig om al dat werk te doen. En Sunwarrior haalt al die voeding uit echte Aloë Vera en onze gepatenteerde vitaminemix in Vitamin Mineral Rush.

Wanneer het dagelijks leven ingewikkelder wordt, hoeft jouw voeding dat niet te zijn. Vereenvoudig je leven met het volledige spectrum van vitamines en mineralen afkomstig van echte, hele voedingsmiddelen in een gemakkelijk in te nemen vloeistof die al die voeding naar elke cel van je lichaam brengt.

Sunwarrior Vitamin Mineral Rush in Aloe Vera Superjuice 887 ML
Inhoud175 gram
Land van herkomstEU/Non-EU
IngrediëntenVitaminen en Mineralen: Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K, Thiamine, Riboflavine, Niacine, Vitamine B6, Foliumzuur, Vitamine B12, Biotine, Pantotheenzuur Echt Aloë Vera-Aap (Gezuiverd Water, Gel van Aloë Vera Binnenste Blad), Geconcentreerd Sapblend (Witte Druif, Granaatappel, Veenbes, Concord-druivensmaak, Zwarte Kersensmaak), Vitamineblend (Spinazieblad, Broccoli, Wortel, Zoete Aardappel, Sinaasappel, Appel, Aardbei, Zonnebloemzaad, Shiitake Paddestoel, Maitake Paddestoel
Allergenen informatieRaadpleeg uw arts voordat u begint met een dieet dat dit product bevat. Buiten bereik van kinderen houden. Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of zwanger bent, raadpleeg dan uw arts voor gebruik. Dit product is vervaardigd in een faciliteit die ook producten produceert die pinda's of andere noten kunnen bevatten.
ToepassingNeem 1 dop. Kan worden gemengd met uw favoriete drankje.
Extra InformatieHelaas mogen wij vanwege Europese wetgeving t.a.v. gezondheidsclaims hier geen volledige informatie geven over de toepassing van dit product. We raden u aan om te zoeken op internet en/of de website van de producent voor meer gedetailleerde informatie. Wij mogen u wel telefonisch te woord staan. Wanneer u vragen heeft over het gebruik en de toepassing van dit product, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 (0) 20 6701705.
WaarschuwingenEen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
BewaaradviesKoel en droog bewaren. Na openen gekoeld bewaren.
Portie | Portie per Verpakking1 dop - 30