Vitamin Mineral Rush

Sunwarrior Vitamin Mineral Rush

SunwarriorVitamin Mineral Rush

Absorbeerbare vloeibare

Vitaminen en Mineralen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Sunwarrior Vitamin Mineral Rush 236.5 ML

    Vitamin Mineral Rush is een krachtig vloeibaar vitaminen- en mineralencomplex met fulvinezuur, dat zorgt voor een nog beter opname van de voedingsstoffen.

    Lees verder
    € 34,95
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Liquid Vitamin Mineral Rush is gecreëerd door de natuur, gemaakt van biologisch geteelde of in de natuur gewonnen planten. Deze natuurlijke bronnen zijn gemengd om het perfecte onbewerkte supersupplement te creëren. Een krachtig vitamine-B-complex vormt een aanvulling op het volledige mineralenspectrum, fulvinezuur en andere essentiële vitaminen die de gezondheid bevorderen.

Vitaminen

Vitaminen

De vitaminen in Vitamin Mineral Rush zijn volledig afkomstig van biologische en plantaardige bronnen. Ze bevatten een hoge concentratie vitamine B en vitamine D3 afkomstig uit mossen. Dankzij de vloeibare vorm van dit krachtige supplement worden de essentiële vitaminen goed opgenomen, zodat het lichaam goed functioneert, het metabolisme wordt aangestuurd en weefsel wordt opgebouwd en hersteld. Het supplement dient verder als antioxidant en als belangrijk onderdeel van hormonen, neurotransmitters en nog veel meer.

De meeste multivitaminen zijn op basis van synthetische stoffen: vitaminen die zijn geproduceerd in een laboratorium, met gebruik van koolteer, bijproducten van aardolie, aceton, acetyleen, chemische producten en zuren. Deze synthetische vitaminen bevinden zich niet op natuurlijke wijze in voedsel. Sunwarrior gebruikt absoluut geen synthetische stoffen, chemische producten, vulstoffen, bindmiddelen of kunstmatig toegevoegde stoffen. We gebruiken alleen vitaminen en mineralen die het lichaam gemakkelijk kan herkennen en gebruiken.

Fulvinezuur

Fulvinezuur

Fulvinezuur, niet te verwarren met foliumzuur, is een natuurlijke samenstelling die wordt gevonden in rijke organische bodems. Het wordt gevormd wanneer microben organisch materiaal afbreken. Deze microben omringen de wortels van de planten in een symbiotische relatie waarin planten hen beschermen tegen de zon, terwijl de bacteriën zorgen voor een ideaal transport voor de opname van mineralen en vitaminen. Dit proces zorgt voor een voortdurende verrijking van de toplaag.

Fulvinezuur is geen zuur of mineraal, maar een kleine complexe samenstelling die de unieke eigenschap bezit om zowel negatieve als positieve ionen te kunnen aantrekken en vasthouden. Hiermee zorgen ze voor een uitstekend transport van voedingsstoffen.