Liquid Light

Sunwarrior Liquid Light

SunwarriorLiquid Light

Vloeibaar Herstel en uithoudingsvermogen

met elektrolyten en antioxidanten

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Sunwarrior Liquid Light 946 ml

    Liquid Light is een natuurlijk, vloeibaar mineralencomplex met fulvinezuur, macromineralen en spoorelementen.

    Lees verder
    € 31,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Liquid Light is een plantaardig fulvinezuur mineralencomplex dat in de natuur ontstaat in oude plantenresten, ver voordat moderne vervuiling optrad. De ionische sporenelementen worden gewonnen door middel van een koud proces om een vloeibaar supplement te creëren dat zorgt voor één van de meest krachtige vormen van natuurlijk transport van voedingsstoffen.

Fulvinezuur

Fulvinezuur, niet te verwarren met foliumzuur, is een natuurlijke samenstelling die wordt gevonden in rijke organische bodems. Het wordt gevormd wanneer microben organisch materiaal afbreken. Deze microben omringen de wortels van de planten in een symbiotische relatie waarin planten hen beschermen tegen de zon, terwijl de bacteriën zorgen voor een ideaal transport voor de opname van mineralen en vitaminen. Dit proces zorgt voor een voortdurende verrijking van de toplaag.

Fulvinezuur is geen zuur of mineraal, maar een kleine complexe samenstelling die de unieke eigenschap bezit om zowel negatieve als positieve ionen te kunnen aantrekken en vasthouden. Hiermee zorgen ze voor een uitstekend transport van voedingsstoffen.