Immune Shield

Sunwarrior Immune Shield

SunwarriorImmune Shield

Optimale weerstand

met zilverionen en fulvinezuur

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Sunwarrior Immune Shield 8 Fl Oz

    Immune Shield is een complex van onbewerkt natuurlijk fulvinezuur en mineralen, versterkt met zilverionen.

    Lees verder
    € 32,95
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Immune Shield is een complex van onbewerkt natuurlijk fulvinezuur en mineralen, versterkt met zilverionen. Dit complex werkt als een katalysator die sporenelementen, verschillende voedingsstoffen en elektrolyten vrij naar de lichaamscellen laat stromen. Zilverionen versterken op hun beurt de weerstand. Deze moleculen zorgen voor een veilig en efficiënter transport voor grote hoeveelheden zilverionen. Dit versterkte complex zorgt voor optimale positieve effecten, bescherming en prestaties.

Zilverionen

Zilverionen zijn de kleinst mogelijke deeltjes van zilver. Deze zilveratomen zijn kiemdodend, doden schimmels, bacteriën, parasieten en vele soorten virussen. Zilver wordt al duizenden jaren gebruikt als antibioticum en wordt nog steeds ingezet bij de behandeling van brandwonden en om materialen in ziekenhuizen te reinigen en te steriliseren wanneer deze niet kunnen worden verhit.

Fulvinezuur

Fulvinezuur, niet te verwarren met foliumzuur, is een natuurlijke samenstelling die wordt gevonden in rijke organische bodems. Het wordt gevormd wanneer microben organisch materiaal afbreken. Deze microben omringen de wortels van de planten in een symbiotische relatie waarin planten hen beschermen tegen de zon, terwijl de bacteriën zorgen voor een ideaal transport voor de opname van mineralen en vitaminen. Dit proces zorgt voor een voortdurende verrijking van de toplaag.

Fulvinezuur is geen zuur of mineraal, maar een kleine complexe samenstelling die de unieke eigenschap bezit om zowel negatieve als positieve ionen te kunnen aantrekken en vasthouden. Hiermee zorgen ze voor een uitstekend transport van voedingsstoffen.