Sol Good Proteine Repen

Sunwarrior Sol Good Protein Bars

SunwarriorSol Good Protein Bars

Hoogwaardige Proteïne Repen

Met geweldige ingrediënten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sol Good Proteïne Repen zijn volledig biologische en plantaardige proteïne repen met een rijke hoeveelheid gezonde eiwitten. Neem de eiwitreep op ieder moment van de dag om je lichaam te voorzien van een gezonde hoeveelheid eiwitten en de dag vol energie door te komen! Beschikbaar in diverse smaken: Cinnamon Roll, Salted Caramel, Blueberry Blast of Coconut Cashew. Sōl Good! Zo Heerlijk!

Gele Erwten

Een vegetarische superfood met een hoge voedingswaarde, veel vezels en laag in calorieën. Erwten zijn ook een opmerkelijke bron van plantaardige eiwitten en aminozuren. Proteïne van erwten voldoet aan alle FAO essentiële aminozuurvereisten. De aminozuren die in erwten voorkomen zijn: Lysine, Arginine, Glutamine, Leucine, Isoleucine & Valine (Branched Chain Aminozuren - BCAA's).

Volkoren Bruine Rijst

Bruine rijst levert veel eiwitten en vezels, terwijl het zacht is voor het spijsverteringskanaal en vriendelijk voor mensen met allergieën. Deze volkoren superfood is rauw, ontkiemd en klaar om je workouts op een hoger niveau te brengen met alle aminozuren die groeiende spieren nodig hebben.

Quinoa

Zeer gewaardeerd door de Incan beschaving en terecht, want quinoa is rijk aan eiwitten, vezels, calcium, B-vitaminen en veel andere voedingsstoffen. Dit graanachtige zaad helpt mee om een gebalanceerd aminozuurprofiel te creëren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over gluten.