Clean Keto

Sunwarrior Clean Keto Protein Peptides
Geen producten gevonden voor deze selectie.

100% plantaardige, zuivere Keto-eiwitpeptiden. Verbrand vet als brandstof. Schoon vet van kokosnoot MCT-olie in combinatie met Fava-eiwit, gefermenteerde erwteneiwit en eiwitpeptiden van gefermenteerde bruine rijst zorgen voor snelle energie. Met essentiële vitamines (geen synthetische stoffen) en mineralen die ons lichaam nodig heeft. In ketose blijven is nu schoon en gemakkelijk!

keto

Fava-EiwitFava-Eiwit

Fava is rijk aan vezels en eiwitten en is een uitstekende bron van ijzer.

Bruine RijstpeptidenBruine Rijstpeptiden

Bruine Rijstpeptiden bevorderen de hydratatie en regeneratie van de cel vanwege hun concentratie van glutamine en alanine. Deze kleine-keten eiwitten zijn beter opneembaar, zodat ze gemakkelijk door het lichaam kunnen worden gebruikt.

Erwten proteïneErwteneiwit

Erwteneiwit bevat vertakte-keten aminozuren (BCAA's).

MCT (kokosolie)MCT (kokosolie)

Middellange keten triglyceriden zijn kleine moleculen, waardoor penetratie in celmembranen snel mogelijk is zonder de noodzaak van enzymen voor absorptie. Kokosolie is 90% verzadigd vet, bestaande uit nuttige middellange keten triglyceriden (MCT's).

Vitaminen en MineralenVitaminen en Mineralen

Ter ondersteuning van het zenuwstelsel en gezonde rode bloedcellen, biedt de plantaardige Clean Keto Protein Peptides vitamine C, calcium en ijzer.

AquaminAquamin™

Aquamin is een multimineraal complex afgeleid van zeealgen.