De nieuwe verpakking is hier!

Swipe to the left
De nieuwe verpakking is hier!
Door Sunwarrior Nederland 3 december 2018 855 keer bekeken

De nieuwe verpakking is hier! Het is prachtig, volledig gemaakt van gerecycled materiaal, BPA-vrij, ftalaat-vrij en volledig recyclebaar. Plastic # 2, high-density polyethyleen (HDPE), is de veiligste vorm van plastic ter wereld.

De potten worden mooi weergegeven, kunnen met één hand worden gedragen, hersluiten met gemak, besparen op verzending en minimaliseren afval. Ze zullen het gebruik van Sunwarrior echt voor iedereen gemakkelijker maken, waardoor we allemaal tijd, geld en moeite besparen.

We hopen ook dat je meedoet met het zoveel mogelijk hergebruiken en recyclen. Die Sunwarrior potten hebben nog steeds nut als ze helemaal leeg zijn. Hier zijn al vast wat ideeën om je op weg te helpen.

72 uur kit - Het is altijd een goed idee om op alles voorbereid te zijn. Doe voedsel, water en voorraden in de potten en stop ze in een rugzak. Ze blijven droog en veilig wanneer je ze nodig hebt.

Vliegtuig - Bevestig wat kartonnen vleugels en teken op een paar ramen en je hebt een leuk speeltje voor urenlang vermaak. Hij kan zelfs actiefiguurtjes of knuffels vervoeren. Als je er meerdere hebt, probeer ze ook in treinstellen te maken.

Anker - Vul je pot met water om thuis dingen te verankeren, zoals picknickdekens, tafelkleden, parasols en meer. Je zou het waarschijnlijk met beton kunnen opvullen om het ook als een anker te gebruiken tijdens het varen.

Auto gereedschapskist - Een handige, kleine, waterdichte doos om je gereedschappen op één plaats in de kofferbak te houden.

Bonenopslag - Bewaar je bonen op een donkere, koele en droge plaats. De potten kunnen helpen.

Vogelvoer - Snijd een groot gat in de zijkant, vul het gedeeltelijk met vogelvoer en hang het aan je boom.

Vogelhuis - Snijd een klein gat voor de vogels om binnen te komen en steek een deuvel onder het gat. Hang het op of monteer het op een paal.

Bouw een vlot om te ontsnappen van een onbewoond eiland - het kan gebeuren (hoewel we hopen dat dit niet gebeurt). Als je jezelf op een onbewoond eiland vindt met een paar Sunwarrior potten, weet je hoe je kunt ontsnappen.

Bouwstenen - stapel ze. Bouw een kasteel of een toren. Laat je kinderen ze omver gooien.

Bouwmodellen - Teken ramen aan de zijkant en je hebt een gebouw. Leg er veel samen en je hebt een stad. Laat je kind dan Godzilla spelen.

Knoophouder - Houd al je knopen op één plek.

Waterfles - Bind het deksel af en je hebt een goede hoeveelheid water voor je lange wandeling.

Kattenvoeding opslag - Houd je kattenvoer vers.

Granen / muesli container - Zakken houden dingen niet altijd fris als ze eenmaal open zijn. Bewaar je granen en/of muesli in een pot.

Koffie - Houd je gemalen koffie vers, of bewaar het om later in je tuin te gebruiken.

Groenbak - Bewaar al je voedselresten uit de keuken in een mooie, afsluitbare container voordat je het naar buiten verplaatst.

Betonvorm - Maak afgeronde, vierkante stenen voor je tuinmuur.

Koekjestrommel - Koekjespotten zijn niet altijd draagbaar. Gebruik een pot om een hele pot koekjes cadeau te doen aan een buurman, mee te nemen op kamperen of om je snacks vers te houden tijdens een picknick.

Snoeren organizer - We hebben allemaal ergens een doos vol snoeren. Houd ze georganiseerd in geëtiketteerde potten.

Bureau organizer - Zorg ervoor dat je pennen, potloden, schaar en briefopener allemaal een thuis hebben.

Hondenvoer - Houd de staart van je hond kwispelend met vers gehouden brokjes.

Doneer aan kinderopvang - Een kinderopvang heeft honderden mogelijkheden voor een goede sunwarrior pot en het voelt goed om te doen.

Deurstop - vul het met water en het zal zelfs de zwaarste deuren open houden wanneer je het nodig hebt.

Drums of bongo's - Welke kind houdt er niet van om op de drums te slaan?

Droge rugzak tijdens wandelen of te kamperen - Houd dingen droog die droog moeten blijven, zelfs als het regent of als je met een omgekeerde kano in de rivier terechtkomt.

Noodgevallen carkit - Het is altijd een goed idee om eerste hulp en basis overlevingsitems bij de hand te hebben voor het geval je auto ermee stopt in the middle of nowhere.

Nood wc'tje voor lange reizen - Yep, het is niet nodig om deze uit te leggen.

Fitness apparatuur - Vul ze met water en gebruik ze voor krachttraining.

EHBO-set - Verbanden en al het andere dat je misschien nodig hebt, passen goed in deze kuipjes, blijven droog en zijn gereed voor noodgevallen. Houd er één thuis. Stop er één in je auto. Of neem mee op kamperen.

Bloem / meel - Bewaar je bloem langer.

Koelkastopslag - De vierkante potten werken goed in koelkasten en vriezers om je voedsel vers te houden.

Garageorganisatie - Moeren, bouten, spijkers, schroeven en meer hebben allemaal hun eigen plek. Monteer ze aan de muur voor een gemakkelijke toegang.